Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fejezetek, életem egy szakaszáról

Utak-Lehetőségek

Utak-Lehetőségek

Szürke napok,ötödik élmény

2019. december 25. - Retro Gipsz

Beérek a nyomdába és a csapattal kicsit jó pofizunk. Látom Rózát, de hagyom, csinálja a dolgát. Kiadja a napi feladatokat és kapom én is. Nézem és önkéntelenül megnyalom a számat. Kicsit elpirul, de gyorsan fordul máshoz és megbeszélik a munkát.

  -Gárbor gyere kicsit és indul a helyére. Beérünk és több idegen van bent, csak félre vannak húzódva. Beszélget velük és félre húzódok én is. Azon alkudoznak, hogy sokat kérek a munkámért. Hamar kiszámolják, a saját sofőr mennyibe kerül, mert nekik biztos hogy túlórázni is kell, de ha túllépik a ,munkaidejüket, az uj szabályozás szerint, kötelező pihenőt kivenni, legalább nyolc órát. Ezért van a bérkocsink egy ideje, mert vele, nem kell ezeket figyelembe venni. Megkapja a kiszabott tarifáját az üzemanyag pénzével és mindenki elégedett. A többit ő intézi, mert adózik is belőle. Egyik felveti, hogy lehetne valami minimumot beírni, mert nekik is olcsóbb ez. Kevesebb adó és felezzük a költségeket. Róza halvány mosolyt enged el, akkor ezt ő provokálta ki biztosan. Csendben vagyok és alkudoznak, de rájuk szól, erről a külsőssel is kellene beszélni, mert ha vállalja, rendben, de nem biztos, hogy neki is jó így. Megbeszélik és szólnak, hozza ide. Int felém, ő az. Morognak, hogy ezt nem így kellett volna megbeszélni, de rájuk szól, nem nekem volt ennyire sürgős. A terméket ki kell hordani, de a külsősünk viszi, ahol sok lenne a költségünk. Kellene állandó szerződést is kötni vele erről, mert ha besokall, itt hagy minket. Még intek és kapom a szót. Néha szervizbe is kellene hordanom, de ha csökken a bevételem. kevesebb jut rá és nekem ez nem jó. A kocsit, lábon kell mindenképp tartanom, hogy dolgozni tudjak. Róza tovább alkudozik velük, mintha ott sem lennék és megszokják hamar. Kiderül, ott van a két tulajdonos is. Végül alkudoznak egy nagyot és kapok havi keretet erre is, hogy a javításokat ebből fedezzem részben. Még rájuk szól, a mai munkáját majd hétfőn fogja levinni, mert sok lesz mára és nem végez időben. Ha balesetet csinál mert fáradt, nekünk is bajunk lehet belőle. Elég legyen, hogy nem kell a szállodáját is fizetni, mert túllépi a munkaidejét. Ha állandóra itt van, lesz ideje beosztani egy hétre a munkát és mindenki elégedett lehet, főleg a megrendelők, akik fizetnek. Hamar lezárták és egy idő után, esélyem sem volt követni őket. Róza vezette ezt végig és sejtem, tartozok neki ezért.

  -Gábor, ma közeli helyeket viszel, fordul felém, mert betartjuk a szabályokat. Jövő héten meg ledolgozod ezt is.

  -Igen Róza, ezt csinálom és bólint, menjél a dolgodra, de megállít, várjál fél órát, mert át kell rendezni mindent akkor. Az alkalmazottak kimennek és viszed, amit bent hagynak. Már szerződéses lettél. Hétfőre elkészül és alá fogod írni, addig kint várjál meg, de segítsél nekik pakolni. A nagyok elégedettek, mert szó nélkül csinálom, amit Róza mond. Ezután biztos figyeli majd a lehetőségeket. Végül kimegyek és hamar összerakják a munkámat aznapra. A megyében maradok, mert a három lány, elcsípett a sofőröktől is árut, ez jutott nekem. Délutánra végzek, de sietek, mert Áronnékkal is kellene még beszélnem és inkább megyek hozzájuk ezért. Róza kikíséri a csapatot és siet hozzám. Lányok sorolják neki és kapom az iratokat hozzá. Indulok és kettőig meg sem állok, de szinte leadtam mindent. Egy tíz kilós csomagom maradt csak.

  -Róza keres és sorolom, mi marad.

  -Várjál, keresem őket. Tíz perc és mondja hova mehetek, mert ott átveszik. Leadom és három előtt végzek.

  -Csörgetem és mesélem, menni kellene a kedvenc páromhoz, beszélni velük.

  -Intézd, de szóljál vissza, mit intéztél. Nem nyomja ki és kis szünet, imádlak és kellene a kezed megint, súgja és leteszi egyből. Áront keresem és hamar felveszi.

  -Szia Gábor, eltűntél nagyon, kezdi egyből.

  -Most tudok menni hozzátok és megbeszélünk mindent.

  -Várjál kicsit, szólok Karolának. Leteszi és negyed óra, keres megint, várnak. Kapom a címet, de meséli, merre mehetek, Bő fél óra és ott vagyok, Keresem de szól, lemegyek eléd. Felmegyünk és egy idősebb házaspár játszik két hat  év körül gyerkőccel, de hamar indulnak.

  -Mennek vidékre ismerősökhöz és én leszek a sofőrjük, mert vállaltam. Elmennek és Karola már bújik egyből. Strici, azt hittük megszöktél. 

  -Nem szöktem, mert látni akarom sokáig, hogy boldogok vagytok.

  -Áron jön egy ölelésre, ezt szeretnénk mi is, mert Karolnak nagyon bevált amit mutattál, de kicsit ki is tombolta magát és erre volt szüksége. Ez egy biztonságos lehetőség nekünk, mert néha húzós a munkánk és egész héten nagy volt a hajtás most is. Kétszer bújt hozzám Karol, mert nekem nem volt erőm már semmihez. De már tudja, a módszert, amit Dórával csináltak és felhúzott, majd neki is vége lett. Ez nagyon bevált, mert a hetes bolondok házát, végig csinálta kiborulás nélkül. Most nem sietsz sehová, ha már itt vagy és kis előleget kap a drágám. Fürödjél meg és kicsit megkínozzuk, de Dórát is hívni kellene ide.

  -Reggelig fent leszünk tőlük, mert ő is éhes, teszem hozzá. Karola jön, és bújik, de mutatja, finom és illatos, mert most fürdött le. Árom megy mosdani és Karola akarja a nyalakodást addig. Áronnak is hamar vége lett, de nem akarok belemerülni, még Karolát a kezemmel kicsit jól lakatom. Hatalmas élmény ez is, mert megint szinte vele élvezek el.  Kétszer bepisilt, de Áron közelről figyeli és kicsit mesélem, hogy hasznos csinálni. Majd kapsz hozzá még másik próba puncit is. Felkapják a fejüket, de Karolnak most a gyönyörén jár az esze és várja a ujjam.

  -Jól lakik, gondolom én, de mikor lenyugszik, holnapig talán elég lehet, de a drágám még megfejem este, hogy nem mászkáljon el addig, meséli vigyorogva. De meséljél csak, milyen próbáról volt szó?

  -Mesélem Rózát, egy ötvenes, kicsit Dórihoz hasonló hátterű nő és azt mesélte, mindenevő ő is. Karola telefonál és sorolja Dórinak a lehetőséget. Hamar fülig ér a szája, de felvetem, hozzá is mehetünk, ha nem hangoskodunk, mert egyedül lakik ő is. Karola már nem fér a bőrében, várja Dórit és intenek, siess fürdeni. Mire kijövök, Dóri ugrik a nyakamba. A férfim és nem bír magával. Karola már szedi le a ruhát róla és meséli, indulás előtt fürdött, ha kellek neki, most térdel elém. Elé térdelek és Áron már figyeli közelről, hogy érem el a kedvenc mókusom, de Karola rászól, itt egy másik nyalókád drágám, ezt is lehet kényeztetni. Végül elnyúlnak az ágyon és első visításig kapja Dóri, de telhetetlen. Még kapja a kezem és a másodiknál már lenyugszik. Már lehet velük beszélni, mert jók a feltételes reflexeik. Már előre a fejükben van, mire vágynak és szinte előjáték nélkül ugranak ránk, vagy egyből dugni lehet őket. Karola meséli Rózát, de Dóri duzzog, irigy vagyok a pasimra. Karola kicsit bújik hozzá, végül együtt kel őket lenyugtatni. Dóri elnyúlik, de Áron még nyalakodik Karolán.

  -Dóri sóhajt, hol az a nőstény, megkínzom, hogy remegni fog a lába is. Már a két lány remek ötleteket ad egymásnak, hogy fogják a csajt megkínozni. De itt lesztek és amikor kell, dugni fogtok minket reggelig, felesel Dóri. Drágám, már beindultam és nem elégszem meg ennyivel, bújik hozzám Dóri, de Karola is jön és tartja a popsiját Áronnak. Dóri bevadul és egyből előttem térdel, de kapja az ujjam. Mikor vége, még dugom kicsit és elégedett vele. Karola int, keresd a csajt minél előbb, mert most pont jól jönne ide.

  -Hívom Rózát és azt hiszem szinte felkapta, mesélj drágám.

  -Kellene egy friss nőstény, két éhes hasonlónak, mert most erre vágynának, sorolom egyből.

  -Róza sóhajt, ne hülyitsél, de kihangosítom egyből. Drágám, itt vagyunk mind, mert nem tudták kivárni a reggelt. Dóri nyűgös, ha nem kell neki, majd jön másik, de Karola morog, ne hülyítsed, tudod hogy évek óta nem vágyunk máséra. Mi jól vagyunk egymásnak. Róza csendben van, minden szót halljon. Gyertek át hozzám, itt két hatalmas ágy is van erre és még három lány is elfér rajta. Én odamennék ha hívnak, jegyzi meg Dóri halkan, de Róza már beindult és válaszol, neki. Kis alkudozás, mert övé voltam először, de Karolám megint rászól. Bírjál magaddal, mert ezek a fiúk, minket szolgálnak ki és adjuk nekik is élményt. Tudod, hogy mindkettő élvezi nézni ahogy szétszedjük egymást. Mi is szeretjük néha az idegen és tiszta puncit, de a fiúkat sokáig ébren tarjuk ezzel és szétdugnak legalább Indulj, mert nagyon kívánok másik puncit, morog Dóri. Kérek címet és Karola megküldi neki. Róza nagyon érti a telefont használni és negyven perc már keres. Lemegyünk Áronnal és végig nézi egyből. Áron ráhagyja, mert majd széttett lábakkal kóstolja meg. Kis bemutatkozás és sietünk fel. Dórin látom,  pár perc és teperné le Rózát, de Karola józanabb. Végül mellé ülnek és öt perc, mindegyik pucér, de egymásnak esnek egyből. Róza az áldozat, de a két lányt, felváltva kínozzuk Áronnal. Róza kicsit elájult, mert alig él, de hamar magánál van és Dóri lett a csemege. De imádom én is a finom husiját, meg mindenét. Róza, Dóri lábai közt és lassan magamra húzom, de csak nyög egyet és helyezkedik, jól hozzá férjek Cserélnek és Karola lett a csemege, de Dóri nagyon beindult és a kezemmel kell nyugtatnom kicsit. Rózával várják egymást és addig falják a másikat. Végül Karola szólt Áronnak szomjasak és mentünk ki érte. Megitattuk őket és megint egymásnak estek és csak egy szabad popsit kerestünk és élveztük őket mi is, ők meg minket. Dóri nagyon felfalta Rózát, de végül összebújva remegnek kicsit. Bújok hozzájuk és sok puszit kapnak, de Karolát is maguk közé húzzák. Még dicsérjük őket, mert gyönyörűek és csodálatosak és büszkék vagyunk, hogy velünk vannak. Karola fogja Áront és alig kap levegőt, de fölé térdel és elfoglalja magát egyből. Még Karola felnéz vigyorogva, az enyémmel most lakok jó, ti is osszátok be, mert belerokkan másképp. Felválva kapnak belőlem, de ez már sok nekem és Dóri mutatja, hogyan szereti és nekem hogy finom. Róza már lenyeli, de még Dórim kapja, mikor élvezek. A torkán vagyok és Róza közelről nézi. Dóri kivesz és Rózát tolja rá. De letolja kicsit a torkán. Nyalogasd le, mert ennél finomabb nekem nincsen, ez a drágámé. És egymást is nyalogatva, megint felhúznak. Most Róza a soros, de Dóri mutatja hogyan engedje végig a torkán. Engem figyel és nem sok van, de izgatja is Rózát, mikor élvezek. Még nem kap észbe, de egyből mondja neki, most nyeljen, mert egy finom nedűt kapott. Emeli a fejét és Dóri nyalogatja, mar övé lettem. Róza nyalogatja, de végül megnyalja a száját. Ez finom, ezután az enyém is. Róza nagyon aktív lett, de Karola meséli neki, milyen vitaminokat kapnak tőlünk ilyenkor. 

  -Róza bújik, drágám, megkóstolhatom a barátod is, kérdezi halkan Róza, de Karola rászólt, kedvesem, ezek a fiúk a mieink és te is beletartozol a csapatba már. Kiszolgáljuk őket és magunkat velük. De jó hogy itt vagy, öleli Rózát és összebújva megint felfalják egymást. Ha szünet van, még nem adjuk fel, mert a többit is jól lakatjuk ettől, sorolják még a szabályokat Rózának, de nem érdekli, mert azt hiszem, erre várt nagyon. Látom elégedett és a mozdulatain is látni, ki akar minden pillanatban szolgálni. Karola fogja Áront és Rózát lefekteti. Már bújik a combja közé és nyögdécsel tőle hamar. Karola irányítja, mert kicsit megdugja utána levezetésnek és nem tudni Róza mikor élvez el, mert folyamatosan ezt látni. Végül Áron elnyúlik és Róza a soros, de már magától tolja a szájába és nem veszi ki mikor élvez. Karola is besegít, együtt nyalakodnak kicsit, de Dórinak is kell és hamar megfejne, de Karola rászól, majd később, bírják magaddal.

 Dóri kéri a kezem és pont elég neki, mert mire kiterült és lenyugszik, beszélni alig tud.

  -Meséli, berúgtam a drágától. Kifáradtunk és a lányok hoznak két matracot, ez a miénk. Kis Pancsolás, de Áron ment utánuk és hozzák vissza. Öt perc és hörögve élvez tőlük, de Róza már próbálja a tanultakat rajtam. Mire végem, már elégedetten nyeli, amit kapott.

  -Dóri meséli, imádom ezt a pasit, mert mikor élvez a számba, vele élvezek én is. Így még soha nem nyaltak ki és ezt amit kapok tőle, nem engedem senki másnak, mert ez a miénk. Önző vagyok, mert vigyázok rá, hogy sokáig egészséges legyen, de a keze és a szája is egy csoda. Nekem biztos. Amíg megkíván, én adom neki amire vágyik. Az egészsége fontos és vigyázzunk rá mindég. Nem adok neki babát, de mindent ezen kívül. Karola rájuk szól, pihenni kell a fiúknak, elég volt mára. Hamar összebújnak és lement a függöny.

 Hálás vagyok a sorsomnak, hogy ezeket a nőket elém sodorta, mert imádni valók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://restart-newlife.blog.hu/api/trackback/id/tr7515365688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása