Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fejezetek, életem egy szakaszáról

Utak-Lehetőségek

Utak-Lehetőségek

Nyolcadik élmény

2019. december 31. - Retro Gipsz

Ez a két nap hajtós volt és Róza is csak kicsit kapta a nyalókáját, de fáradt volt és szopogatás közben  a karomon alszik tovább.

  -Még szombatra van délig munka, de a sofőrök morognak, mert van magánéletük is. Ha tudnák, hogy nekünk is, lehet kicsit irigykednének, de csak csendesen félre ülök, beszéljék meg.

  -Egyik kölyök felhúzta magát és kimondja, elegem van, felmondok. Róza int és mindenki figyeli, mi történik.

  -Ezt még nem veszem komolyan, mert fiatal vagy, de ne mond ki megint, mert most intézzük a leszámolásod.

  -Kölyök megvonja a vállát, felőlem! Csinálja akkor. Róza elmegy és hozza a lányokat egyből. Már sorolja nekik, mit csináljanak. Ketten még halkan szólnak a kölyöknek, gondold meg ezt, de legyint, van másik helyem. Csak a megye volt ma és előbb végeztem vele, de a holnapit még rakjuk össze, hogy egyből indulhassunk. Már nem fog menni, mert egy kocsival kevesebb lett. Róza néz, de megvonom a vállam. Néznek a többiek, csináljuk amit tudunk és bólogatnak ők is. Kölyök amúgy is elég laza volt és hanyag. Ez Róza ügye, intézze, nekem is megvan.

  -Soha nem végeztek és ott hagynak. Neki esünk megint, de Róza kedvenc lánykája jön és adja a listákat, fuvaronként. Nekem is megvan, de nézem, ez túl sok, nem fér a kocsimba ennyi. Megyek a kölyök kocsijával így és hamar összerakom. Felpakolva, reggel mehetek egyből, nem kell várnom senkire. Róza üzeni, magatoknak pakoltok, mert mikor beértek, mehettek egyből. Ez eddig nem volt, de legyen így.

  -Róza jön és ad egy pakli iratot, beszéljétek át. Te vagy a rangidős, van rutinod hozzá és ott hagy. Kerülte, hogy rám nézzen, csak mellém nézett.  Átnézem még a kocsit, de rendben van. Sorba állunk a fiúkkal, aki bejön, már indulhat. Még egy óra és Róza zavar haza mindenkit pihenni, de reggel lehet előbb is jönni. Róza is jön, de a lány a nyakában. Tolja a kocsiba és hátul elvész benne, nem látja már senki. Róza kicsit megnyalja a száját, rám néz és elpirul, de dobok egy puszit neki.

  -Gyönyörűségem, kívánlak, súgom neki és egyből kezd ragyogni.

  -Kocsit hagyd bent, mert reggel előbb jövünk és indulhatsz egyből. Fogom a táskám, de Róza int, elől ülsz. Még megrontod ezt a lányt. Hamar haza értünk, mert volt szabad utunk. Lemegyünk és nézi a kamerát, de takarom a lányt. Sietünk a lifthez és már fent vagyunk. Lányka nézelődne, de betolom a lakásba. Nézi Rózát is, mert nem sok utalt rá, mi közünk lehet egymáshoz.

  -Lefürdők, addig beszélgessetek kicsit, bújik hozzám, de felfal egyből. Lány nem titkolja, nézi, mik történnek. Drágám, ő a csemegém és a nyugtatóm is egyben, nem bántod, de jövök és beszélünk még. Bő tíz perc és jön egy köntösben. Lány már kapaszkodik a nyakába és lassan szedi róla a farmerját. Elengedi és a felső is lent van, csak egy pici bugyiban áll előtte. Viszi fürdeni, de hamar nyögések. Ez Róza és benézek, de a lány előtte térdel, ujja benne és Róza emeli a lábát, hozzáférhessen jobban. De nem tudja, mert megvan még neki és a popsiba dugta.

  -Fürödj meg, nyögi Róza és fürdeti, hamar végezzen, de izgatja is közben. Végeznek, de int, fürödj, mert kelleni fogsz és kimennek. Végzek és csak egy szál pöcsben megyek hozzájuk. Lányka Róza combjai között és nem zavarja a tampon. Nézem és a csiklóját simogatja a nyelvével, de hamar vége és remegve élvez. Lánykát nem kell biztatni, már fekszik elé és nem zavarja, hogy én is ott vagyok. Róza csókolja és int, csemegézzek. Hamar bepisilt, de kis pihenő után az ujjam is kapja. Róza felfalta és nagyon élvezi, de a nyakában a lábai. Kétszer élvezett el és remegve bújnak össze, de most a lány falja fel Rózát. Élvezik és segítek nekik, senki nem maradjon le. Lány már csak tartja a popsit, vagy amit kérek, mert gyönyört kapott tőlem. Nem dugtam meg egyből és tetszik neki. Elfáradnak és Róza leteper, majd jól lakik velem. Lány közelről nézi, ahogy lassan letolja a torkán és kezdi élvezni ő is. Róza elenged és tolja rám a fejét. Pár próbálkozás és a szájában vagyok. Elérem a lányt és Róza még kicsit igazítja, hogy kéznél legyen. Benne az ujjam és már várja ezt is. Nem kell sok, érzem végem lesz, rám tolja a fejét és halkan mondja neki, mit csináljon, de simogatja, puszilja is.

 Elengedi a fejét, de még nyel és megint a torkán vagyok. Belejött és tetszett neki, mert ketten izgattuk mellé.

  -Elnyúlik, kis pihenőt kérek, mert ezt a csemegét nem szoktam még. Róza puszikat ad neki és hamar visítva élvez a nyelvétől is. De nem engedi el és most őt falja fel a lány. Elfáradnak és kimegyünk kicsit a konyhába. Húzom a függöny és Róza hajol csókért.  L

  -Lány simogat és kell neki egy cumi, én kéznél vagyok, de rászól Róza, nem fejjük meg, mert éhen maradunk. Telefon és Dórit hallom.

  -Szia drágám, de lengén öltöztél, hallom Dórit. Drágám hol van és fordítja felém a telefont. Morog, ne mutasd, mert most indulok jól lakni vele, de a lánynak bele kell szólni. Nem fejjük meg, mert drága patron, mondja egyből, amit Rózától hallott. Róza mutatja, de egy cumiban van és már vigyorog rá. Mutasd a mókuskád, szól rá Dóri, de Róza már mutatja neki. Dóri felnyög, szégyentelenek, de kellene nekem is most. Meg egy kis popsi játék is, csak a számba kapjam őt is.

  -Mikor érsz ide, kérdezi Róza és hamar leteszi, mert készül? Negyven perc és az ajtónál van. Levegőt kapok és Róza tolja a fürdőbe egyből. Lány addig elnyúlik, nyakában a lábaival és élvezi a nyelvem. Dóri szinte nekiesik és felfalja egyből. Elém könyököl, kérem addig, hogy kerek legyen a gyönyöröm. Kapjuk a gumit meg krémet és tolja rám magát. Már nagyokat nyög és hamar fogja Róza a száját. Lány nézi, ez nekem is kell még, sóhajt nagyot. Dóri eldől, mert vége lett, de a lány nem hagyja békén és megint vége lett. Róza is beszáll a másik oldalon és mire felnéz, már megint bepisil kicsit. Kis pihenő, de Rózát elkapja és őt is ketten nyúzzák. Nyüszítve élvezi és nem szól, elég volt. Végül szinte elájult ő is és a két nagylány elterül egymás mellett. Puszik a nedves mókusokra és hamar jól laknak belőlem. Lányka csak néző lett, de ketten elkapják megint és visítva élvezne, de fogom a száját, mert tovább kínozzák.  Összebújnak kicsit vele, de negyed óra és felkelnek.

  -Róza sorolja a reggeli dolgunkat és Dórinak is pont így jó. Egy órával előbb kelünk és még reggelizni is tudnak. Talán estig kitart, mert Karola is kéri nagyon a jussát. Az a strici, meg feni ránk a farkát nagyon. De nekem csak a drágám szerszáma kell a popsimba. Csemegézünk belőle, mert az is finom.

  -Róza bújik, mióta a drágám megtanított rá, azóta imádom a farkát lenyelni.

  -Nekem is finom volt, kotyog közbe a lányka, de nem hagyják. Már Márti lett és feladja, mert ketten falják fel megint. Dóri bestia, mert int, kezed kéri és nagyon megkínzom. Többször lepisilt és élvezettel nézik a drágáim is. Még kis popsi játékot kérnek, de hamar végük és mehetünk pancsolni. Nekem a heverő, mert nem hagynak békén reggelig.

 

Neszek és mennek kicsit pancsolni, de nekem is kell. Nagylányok elém térdelnek és nyögve élvezik a popsi játékot. Még Mártit is kicsit szétszedik és Dóri felfalja kicsit Rózát. Megerősítik, imádják egymást és Dóri siet el. Mi is készülünk, de Mártinak még kell a kezem és Róza még jól lakik velem.  Sietünk és bent már mennek a dolgukra. Öt kocsi a sorban és a harmadik vagyok. Indulok és délre még maradt pár csomagom, de kettőre végzek és mehetek vissza.  Róza kint vár, de Márti is előkerült. Róza megfogja és a fenekére paskol. Beküldi, de mire bemegyek, csak ketten vannak az irodában. Róza mögé állok és átkarolom, de sok puszi a nyakára. Már elgyengült és csak hagyja.

  -Drágám, elázok teljesen, nyögi egyből. Hazamegyünk és ezt a pimasz nőstényt is visszük. Ott azt kapod amire vágysz. De nekem a cumim kellene nagyon most, megkaphatom majd? Imádom az ízét és mikor lenyelem, már kezdek élvezni tőle. Ő is emlegette, mutat Mártira, hogy vágyik rá, mert élvezett tőle szintén. Karola is keresett, de megbeszéltük, jönnek ők is. Most nem megyünk szállodába, de felezünk mindent, ezt kérték. Moss kezet, mert Márti elélvez hazáig, mert magához fog nyúlni. Már bújik és kapaszkodik, de Róza sem bírja tovább. Márti a melleit gyomrozza és hamar élvez. Gyorsan összekapjuk magunkat és Róza int, hétfőn elrendezed majd.

Indulunk, de a furgon megint marad. Még átbeszéljük, csoportvezető lettél, leszel, mert állományba vettelek.  Majd intézzük tovább, de a kölyök helyett kellettél ilyen gyorsan. Mártit nem érdekli, csak érjünk végre haza. A lakásban már vetkőzik és Rózát sem hagyja békén. Fürdetik egymást és mennek az ágyra. Feltörlök és fürdök én is. Nézem őket és a popsikat végig puszilom. Besegítek és jól kézre esnek. Egyszerre élveznek és várják, kicsit még nyúzzam őket, mert tegnap már ezt szokták. Rózám még tolja elém a popsit és csak eldől lassan, de Márti is tolja elém. Várjál te liba, majd később kicsit, mert nem tudok felkelni. Drágám dugjad kicsit, hogy legyen benne is valami. Mire elpilled, már elfelejtette, hová kérte az előbb. Nyúl értem, de fogja a kezét Róza. Ezt nem szabad így, mert Gabinak volt műtétje és vigyázni kell rá, hogy sokáig kiszolgáljon minket. Mutatja, mit szeretek és ez biztos nem fog neki fájni. Márti már gyakorol és nem kell sok, lenyeli, de végem egyből. Róza duzzog, falánk nőstény, de kicsit összebújnak és Márti feledteti vele. Telefon zörög és Karolát hallom egyből.

  -Szia drágám, de lengén vagy öltözve, meg ne fázzál. Gabi hol van? Mutat engem is, de látszik Márti is. De finom lehet, megkóstolnám, sóhajt nagyot.

  -Márti figyel, szétszedem, mondja hangosan. Karola már sürgeti Áront, igyekezz drágám, mert várnak minket nagyon. Róza jól szeretne lakni veled is. Gabit lefoglaljuk és addig minket tudsz jól lakatni. Dóri is jó lenne, sóhajt, de Róza int, kerestem, egy órán belül ideér. A kis csemegét, ne engedjétek el. Alig óra és együtt jönnek fel. Kis beszélgetés, de Karola már bemelegíti Áront. Márti szeme felakad, ezt még kipróbálnám, mert ekkora nem volt bennem eddig. Mártit elkapják és felfalják, de Áron lassan magára húzza és azt sem tudja hol van.  Sokáig bírja, végül szól, kicsit pihenni kellene. Karola megtörli és felfalja egyből. Int, gyere drágám, vágyom rád. Róza lefekteti Áront és Dórival jól laknak belőle. Nem engedik neki a popsi sexet, de mindent amit tudnak, megadják neki. Karola élvezi, de hamar nyüszít és Márti fogja a száját, mert üvölteni kezdett. Még kicsit mozgatom, de szinte nincs magánál. Áron magához tért és Márti az áldozat, de vigyorogva emeli a nyakába a lábai. Áron vadul dugja és Dóri még izgatja mellé. Kicsit elájul és Áron kinyalja addig. Nézem és nagyon vigyáz rá, mert élvezi a kis nőstényt. Karola telhetetlen és tarja még a popsiját. Kicsit határozottabb vagyok és ettől elájul, de nagyon tetszik neki ez is. Figyelem, mert ezt csak élvezniük szabad. Kicsit pihenünk és sorban várják a gyönyört a lányok tőlem is. A popsit nekem tartják, mert Áron farka fáj nekik. Nem veszünk össze, mert Áron, csak dugja a szájába akit elér és megfejik, mint egy bocit. Róza is jól lakik vele, de engem néz. Mikor Áron élvez, már csak néz rám és elpilled hamar. Drága kincsem, de nekem is végem, mert Karola meg engem fejt meg és élvezettel nyalogat tovább. Néha a torkán vagyok, de nem húz fel, mert még élvezkedni akar. Mártit szinte az egyik orgazmusból a másikba dugja Áron. Róza bújik és a popsit simogatom, de tartja, mert kéri a gyönyörét újra. Dóri besegít és nem kell sok, remegve eldől. Még Dóri is kéri és kicsit pihenünk. Végül Karola lett a csemege és nagyon élvezi. Popsi kitöltve és két nő is izgatja mellé. Többször eldőlne, de nem engedik, csak kicsit pihen és folytatom. Végül, alig akarja abba hagyni. Még egy vad menet és már elájult tényleg. Még élvezem és még Dóri tolja a popsit elém, de megkínzom és csak eldőlt. Róza már készül és hanyatt fordítja Karolát. Együtt élveznek el és kicsúszok, de bújnak össze kicsit.

  -Dóri nyalja a száját, pár nap és addig kell dugjál, míg elájulok. Ezután ezt a nőstényt is megkínzod, mert ájultra dugod őt is. Áron kiterülve, mert Márti belejött és meghajtotta kicsit. Fel akar kelni, de mutatja, szétdugta Áron. Összebújnak és pár perc, megint nyüszítve élvez. Felkelünk és a konyhában jót hancúrozunk. Még Karola kis repetát kér és nem engedik pihenni. Jól van, de a drágáim is. Márti szinte alszik és fekszünk mi is.

  -Van matrac is, azon alszok, de poénkodnak a lányok, még a fiúk is összebújnak reggelig a heverőn. Még álmodom, hogy valaki repetázott, de alszok tovább.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://restart-newlife.blog.hu/api/trackback/id/tr7315378192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása