Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fejezetek, életem egy szakaszáról

Utak-Lehetőségek

Utak-Lehetőségek

Szürke napok, negyedik kaland

2019. december 25. - Retro Gipsz

Beérek és kicsit poénkodunk a csapattal. Vannak lányok is, de ők kicsit savanyúbbak, mert ezzel kompenzálják, hogy ők komoly emberek. Nem állnak közénk vigyorogni. Bejön Róza és kiadja, kinek mi a dolga és adja hozzá a lapokat is. Egyik suhanc halkan rám szól, dugjad végre meg, mert jobban lesz tőle. Róza egy pillanatra negált, de hamar felmérte, jobb ha nem szól semmit. Nézik és fordul hozzám. Gábor, nem ezért jöttél, hogy kölykökkel hancúrozz. Fogjad be őket és pakoljatok meg, mert ráérnek. Csak bólintok és mindenki lezárta, máskor is letegezi őket, nem nagy szám. Hamar ott hagy és intek a fiúknak, csináljuk. Nem ez a dolguk, de most lapítanak és inkább segítenek. Hamar tele a kocsi és indulok Rózához. Pont akkor lép ki és összeütközünk. Engedi és kicsit a falhoz nyomom, de csak csukja a szemét egy sóhajjal. Zajt hallunk és fogja a karom, tol be az irodájába. Három lány az irodában, de csak tegezni mer, ne legyen nyilvánvaló semmi. Valamit ír egy lapra és összehajtva teszi a többi közé. Ez a lista és kint megnézed majd, mert egy javasolt útvonal. Lányok nem is figyelnek és fogom kicsit a kezét, de megszorítja és elvész a varázs, mert a lányok felénk fordulnak. Szinte alig láthatóan dob egy puszit, de lehajtja a fejét egyből. Kimegyek és az első helyen nézem, mit adott. Keresnek és elteszem megint, de ott felejtem és csak délután jut eszembe, mert kiesett a zsebemből. Olvasom, de a levele volt. Írjál ha végzel és ott a cím, hol várjam meg. Most ne siess, beszélgessünk kicsit. Nem fogod megbánni. Elönt egy érzés és ilyenkor ölelném magamhoz a hasonlókat, mert megalázkodik. Dóri is mesélt erről vázlatban. Ennek a nőnek nagyon kell valaki, akihez legalább odabújhat. Ezt nem lehet egy klubos estével rendbe tenni. Akinek ez elég, tényleg csak egy ribanc. Jók a klubok, de nem mindenre, mert az emberi tényezőt, kizárni nem lehet. Erre emlékszem annak a nőcinek az írásából, mert ő így csinálta.  Hatásosan jellemezte magát, csak egy ribanc és mindegy mennyire válogatós, marad ami eddig. Lelke rajta. Ilyennek is kell lenni, mert a természet mindennek megalkotja a két pólusát. Még két cím és végeztem. Egyik már a közelben és hamar leadom a csomagjukat. Tovább küzdök a forgalomban, de mindég találok kis lyukat és mehetek tovább, fél óra és már veszik át az utolsó csomagot. Bemászok, de mire végzek, tiszta kosz a ruhám és nem hoztam másikat. Egyik nő jön és ad egy kefét, de végül segít kicsit. Nem tartom, mert tőle kapok is valamit. Végzek és indulok. Útközben egy tisztító és van hely előtte. Nő egyből mondja, kimossa és szárítva, egy óra, de csak egy kefét kérek. Bő negyvenes, végül elveszi és vizesen tisztának néz ki. Van két százasom és keresgélek, de int és köszöni. Kimegyek és indulok az adott helyre. Presszó, de nem  hagyományos, mert szinte csak párok borulnak bent össze. Nézem a kávét és kérek, de elég flegmán kapom. Nem kap semmit, csak az árát és felállnak egy asztaltól.

  -Megyek oda, de hamar jön a felszolgáló, hogy ez párok helye, mert így szokták. Lebeszéljük, nem volt kitáblázva és én is várom a kedvesem. Megjön Róza és figyeli, mitől feszült a személyzet. Farkas van a sakálok közt, teszem hozzá.

  -Gábor, ne csináld, én sokat járok ide, súgja egyből.

  -Ismerek egy helyet, ahol jól lehetünk és állok fel.

  -Néznek mint sas az egeret és kint mondom mire gondoltam, de Róza kicsit gondolkozik és int, gyere majd utánam. Húsz perc és megáll egy sorház előtt. Csak simán menjünk fel, mert nem túl sokan szoktak hozzám jönni. Intek, karoljon belém, de távolabb lép csak. Fel érünk szó nélkül és nyitja a lakást. Nem baj, ha negyed órát magadra hagylak, áll elém egyből. Nem tudom mit akar de bólintok. Pakolgat és nézem, de csukja a fürdőt kicsit. Pár perc és lengébb ruhát vett.

  -Gyere és a konyhában leülünk az asztalhoz. Egyből kezdi, sajnálom az esetet, de eddig nem a hozzád hasonlókat vittem oda és figyelmetlen voltam csak.

  -Ezt túlléptük, van más is, nem ezért jöttem ide, de félre éri.

  -Úgy viselkedsz, mint egy strici, de észbe kap, végül legyint, már mindegy, tudod ezt is. Hallottam a klubot, hogy beszéltétek, de nem mertem eddig odamenni. Nem tudom, én mit tudok ott tenni és mit kapok, meg mit kell adnom nekem. Látom kínlódik és megállítom.

  -Ezt hagyjuk, elmondom, amire vágysz.

  -Nem nehéz, mert végre egy férfire vágyok csak, nem egy farokra, mint azok a hímringyók, de nekem is kell a gyönyör. Figyelek, valamit akartál mondani.

  -Mesélem, az autós nőt, majd Áront, meg Karolát. Majd egy hónapot leveleztem velük, mire kialakult egyfajta bizalom és bele mertünk vágni a közös kalandunkba. Karolának van egy barátnője, egy igazi gyöngyszem és mielőtt találkoztunk volna, felment hozzájuk, hogy kisírja magát. Végül hozták őt is és remek buli lett belőle.

  -Melegek a lányok, kérdezi egyből? 

  -Csak mindenevők, mert egymással is jól megvannak és a pasikat is várják, hogy közben velük foglalkozzanak. Mi a lányokat kényeztetjük, mert ha jól laktak, nekünk is végünk van, mert megfejnek mindég.

  -Róza sóhajt, nagyon kellene egy hasonló nekem is és csukja a szemét, de remeg kicsit a szája is. Fogom a kezét es hagyja, de nézi, mit teszek vele. Végig simítom a karját és kezdi elfelejteni a külvilágot. Kivételes beugrik a jel amit keresek és meghívom. Már bennem van és a kezén keresztül áramlik a testébe, fellazítva a görcsöket benne. Simítom a karját többször, majd emelem a kezem és nem érek már hozzá, de  reflexei, most is működnek. Már nézi és elé térdelek.

  -Néz le rám, mit szeretnél, kérdezi halkan? Fogom az arcát és hajol hozzám. Előbb kicsit bátortalanul, végül szinte felfal. Felállunk és szó nélkül indul a fürdőbe.  Még sorolja ,miben segítsek és addig lefürdik. Végez és kijön egy köntösben, de visz engem is be. Lefürdök és leskelődik mint egy kamasz lány. Kilépek és törölközök, de jön oda és töröl, Fogja a farkam  de erősen rászorít és egyből fogom a kezét. Mesélem, volt műtétem és kellene még utókezelés, de sokba került és félbe hagytam. Megnyugtatom, semmi baj, de szokott ilyen lenni. Tolom ki finoman és nézi mit akarok, mert nem számít semmire. Szoba és mutatja, de döntöm az ágyra lassan. Még kihámozza magát a köntösből és a melleit csókolom közben. Nem érzékenyek, de a hasát simítva, néha kicsit hullámzani kezd. Lassan megyek le és finom, illatos mókust találok. Kicsit feljebb tolom és a combjai közé bújok. Pár puszi és egy sóhajt kapok érte, majd egyre többet és mélyebbet. Kezd a nedvesedni és beszélek hozzá, nyugtatom, engedje el magát. Előbb néz, majd a puszik hatására elengedte magát. Masszírozom a csiklóját és nem kell sok, már lüktetni kezd a hüvelye és folyik a gyönyöre leve. Dugom az ujjam, mert ennél jobb kenőanyag nincsen. Kicsit feltérdelek, de már nem foglakozik vele, csak élvezni akar. Hosszan és lassan simogatom a hüvelyfalat, ami kezd duzzadni, majd kicsit rászorít az ujjamra és kicsit pisilve élvez el. Lassan tovább simítom és nem nyugszik meg, mert fenntartom az izgalmát. Kétszer élvez és végül remegve keres, mer bújni akar. Ölelem és évezem a gyönyörét, mert nekem ez is izgalmat jelent. Megnyugszik és ledönt, majd lassan lenyeli amit talált. Keményre tornázza és élvezi, de nem sokáig, mert nekem is végem. Kicsit rátolom a fejét, de fuldoklik és elengedem. Siet ki, mert nem szokta a pasik ízét. Hanyatt fordítom és figyeli, mi jön most, de csak sok puszit kap. Leérek az ajkaihoz és hamar elengedte magát, mert az ujjamtól várja megint a gyönyört, hiszen hamar megtanulta ezt. Kétszer élvez, mélyen és hosszan jön rá a remegés, de bújik és élvezi ezt is. Lenyugszik és megkívánom, fordítom és tartja már, mit akarok vele, kis dugás, de tetszik neki és várja a többit. Kicsit segítek az ujjammal és csak eldől csendesen.

  -Mellém bújik, ezt a lányok is megkapják, mert engem most nagyon megdugtál?  Megbeszélhetjük, ezt hányszor kapom havonta, kérdezi vigyorogva? Elkomolyodik és meséli, majd egy éve, a sok kis hímringyót kell használni és a szobát is ő fizeti nekik. Még nagyom vágyom rá, hogy így megdugjanak, vagy megkínozzanak, vagy mindegy hogyan, de kielégüljek. Irigylem a lányaitokat, mert kicsit ilyen vagyok én is. Nem nagyon merek ismeretlen lányokhoz közeledni, mert évekkel ezelőtt megjártam, és majdnem fél évig jártam kezelésre. Megalázó volt nagyon, mert az orvos is meg akart dugni gumival. Vagy öt éve volt, hogy két lány elkapott egy bulin és megkínoztak. Talán többször is elájultam, mert végig húztak, nem hagytak pihenni. Ha megkapom ezt havonta, mit kérsz érte, kérdezi egyből?

  -Nem szabad, hogy ezen múljon, mert ez nem erről szól. A klubokban is vannak anomáliák de főként, a kialakult csapatok keresnek néha kintről valakit. Kicsit bonyolult, de nem kell ez most neked, mert kitalálunk valamit. 

  -Nem tudlak állandóan foglakoztatni, csak talán havi egy vagy két hetet, mert szorulok érte. Ezt a heted még adom, de ennyi lehet ebben a hónapban csak. Ezért kérdezem, mit kérsz, ha néha eljössz hozzám. Keresek neked munkát is, de mindent el kell vállalnod akkor. Ha ez jó így neked. De várjál, mert valami csak alakul. A klubokban nem lehet valamit intézni?

  -Az nem olyan közeg, mert akik odajárnak, csak a pillanatnyi örömöt keresik főként. Az a nő, könyvet írt erről, bár több helyen vérzik szerintem. Ráadásul a közelébe sem lehet jutni, de nem is szeretnék, mert elkapok még valamit tőle.

  -Néz rám, meg akarod dugni? Amikor kellek, csak szólnod kell és kéznél leszek.  

  -Majd még beszélünk erről és kezd puszilni. Hanyatt fektetem és csak a kezemet kapja, de végül int, kis szünetet kérek drágám. Még puszikat kap az ajkaira és ettől is visítva élvez pár perc után. Remeg a lába, de elé térdelek és magamra húzom. Csak hagyja és élvezi végig.  Lassan magához tér és kérdezi, ide nem jönnek a barátaid, mert itt is lehetne, ha nem csapunk nagy zajt? Talán én is kellenék nekik még. Sóhajok és hamar alszunk, mert késő van. Kelt és közben int, mehetsz fürdeni. Végzek és ment hamar. Kijön és öltözne de, a melleire kap pár puszit és elfelejti mit akart. Kicsit nyalakodok, csak első visításig és hamar megkapom. Összekapjuk magunkat és a indulunk a nyomdába. Elteszem ezt is magamnak, mert ez is érdemes emléknek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://restart-newlife.blog.hu/api/trackback/id/tr8415365666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása